De ontwikkeling van een WordPress Multiwebsite

WordPress Multisites

Meerdere websites beheren in één systeem zonder gedoe! Ben jij opzoek naar een platform waar dit in mogelijk is? Wij bij Sterke Zaak helpen je graag met de ontwikkeling van een WordPress Multiwebsite.

Wat is een WordPress Multiwebsite?

Een WordPress Multiwebsite biedt een krachtige oplossing voor het beheren van meerdere websites binnen één handig systeem. Met deze functionaliteit kunnen bedrijven en organisaties efficiënt verschillende websites beheren. Alle middellen in het systeem zoals; thema’s, plug-ins, instellingen en gebruikers worden over alle gekoppelde websites gedeeld. Dit zorgt voor consistentie over alle websites heen, waardoor het beheer en onderhoud veel eenvoudiger wordt. Bovendien maakt deze gedeelde aanpak het gemakkelijk om nieuwe websites toe te voegen en op te schalen wanneer dat nodig is. Super handig dus!

Wat zijn de voordelen van een WordPress Multisite?

  • Eenvoudig nieuwe websites toevoegen.
  • Per website kan je gebruikers specifieke rechten geven zodat ze niet over alle website het beheer hebben.
  • Updates van WordPress en plug-ins hoeven maar één keer worden uitgevoerd.
  • Je hebt maar één webhosting-omgeving nodig wat in koste kan schelen.
  • Eenvoudige navigatie voor het beheren van de content op de websites.
  • En natuurlijk een super mooi design van Sterke Zaak!

Hoe ziet een WordPress Multisite er precies uit?

Aan de voorkant van de websites zal je niet merken of het een multiwebsite is. Alleen aan de achterkant van de website zal zie je een kleine wijziging in het WordPress systeem. Zo zie je links boven in het menu een pop-up met de verschillende website. Hier kan je eenvoudig schakelen tussen de verschillende websites.

We laten de werking en de voordelen van een Multisite graag aan je zien. Sterke Zaak helpt je graag bij de ontwikkeling van een WordPress Multisite.

Sterke zaak nodig?Bel, mail of whatsapp ons!Mail ons jouw zaak!