Instagrammabele fietsenkelder HUIS van Roosendaal

Gemeente Roosendaal

Soms zijn er van die projecten waar je direct vrolijk van wordt, zoals deze kleurrijke fietsenstalling in het HUIS van Roosendaal. Het oude stadskantoor is onlangs geheel gerenoveerd tot ‘’het HUIS van Roosendaal’’, waarbij duurzaamheid, gezondheid, flexibiliteit en efficiënt ruimtegebruik voorop staat.

In samenwerking met Marijn de Kok Interieurarchitecten hebben wij het ontwerp gemaakt om de bestaande grauwe fietsenkelder in dit stadskantoor te transformeren tot een opvallende en instagrammable fietsenstalling. Met het oog op duurzaamheid zijn de radiatoren en het gevelbord van het oude stadskantoor vermaakt door Gebroeders Snellen tot fietsenrekken en hebben zo in deze fietsenkelder een tweede leven gekregen. In combinatie met een grafisch patroon in opgewekte kleuren, welke door Den Ouden Schilderwerken is aangebracht, is de fietsenstalling een ware eyecatcher geworden.

Het zorgt voor een vrolijk begin van de dag voor de medewerkers van het HUIS van Roosendaal. VelopA heeft de opdracht gekregen om oplaadkasten, fietsenrekken, fietsleunhekken, zitbanken en fietsonderhoudstations te leveren voor dit project. De op kleur gemaakte e-lockers, fietsenrekken en banken vormen een functionele aanvulling op deze kleurrijke fietsenstalling.

Sterke zaak nodig?Bel, mail of whatsapp ons!Mail ons jouw zaak!