Digital

Digital tools. Niet meer weg te denken uit je gereedschapskoffer voor marketing & communicatie. Zeker nu! Maar wat zet je wanneer in en via welk kanaal? Sterke Zaak lost het voor je op. Wij realiseren je hele digitale traject. Of het nu gaat om een enkele post of alles wat invulling geeft aan je corporate communicatie. De effecten daarvan? Die zie je vanzelf terug in onze heldere rapportages.

Webdesign & development

Leuke teksten, goede beelden: dat is het wel, toch? Nee, we weten allemaal dat een website aan heel wat meer eisen moet voldoen. Het is allereerst je online etalage. Maar ook een webshop of een forum. Een inspiratieplatform of enquêtetool. Een klankbord of vraagbaak. Een kennisdrager of voorlichter. Of alles in één. Sterke Zaak creëert de website die doet wat hij moet doen. Niet alleen voor nu, maar ook voor straks.

Social media design

Natuurlijk kan een spontane selfie tijdens een werkbezoek best een keer. Maar die informele posts wil je regelmatig afwisselen met een professionele opmaak. Zeker als het om campagnes gaat. Van een enkele post tot de volledige, flexibele jaarinvulling: Sterke Zaak zorgt dat je opvalt.

Animatie & video

Beelden zeggen meer dan woorden. YouTube is niet voor niets de grootste zoekmachine. Dus wil je een grotere groep mensen aanspreken? Dan mag je hier niet ontbreken. Sterke Zaak vertaalt jouw merk of boodschap naar videoproducties of/met animaties. We maken ook je video’s voor in presentatie of zorgen voor een meer dan gelikte PowerPoint presentaties.

 

Sterke zaak nodig?Bel, mail of whatsapp ons!Mail ons jouw zaak!