Tools & geavanceerde systemen

Elke website heeft unieke elementen. Regelmatig krijgen we de vraag “Is dit ook te realiseren voor onze website?”. Bij Sterke Zaak is veel mogelijk. Per opdracht kijken we naar de belangrijkste tools om met je website tot het gewenste eindresultaat te komen. Een van onze tools is geschikt om de bezoekers van je website zo goed mogelijk te voorzien van de gewenste informatie. Denk hierbij aan een recepten-module of een Store Locator. Ons digitale team is altijd bezig met het ontwikkelen van geavanceerde systemen. Neem eens een kijkje bij de cases hieronder. Wie weet kunnen we binnenkort ook iets voor jouw bedrijf betekenen.

Receptenmodule

Project Peulvruchten.nl

Word jij ook gek van het zoeken naar blogs, vacatures of recepten op je website. Door het inzetten van handige filters en een zoekbalk kan dit veel eenvoudiger. Zo heeft Sterke Zaak voor Peulvruchten.nl een receptenmodule ontwikkeld. De recepten zijn makkelijk te filteren en de ingrediënten zijn ook nog eens af te vinken en aan te passen op het aantal gewenste personen. Makkelijk als je boodschappen doet!

Website animaties

Project Brabantse Delta

Statische websites…. zijn vaak informatieve eenvoudige websites. Wil jij interactie met jouw bezoeker, laat je website dan bewegen. De bezoeker heeft direct een andere ervaring. Voor waterschap Brabantse Delta heeft Sterke Zaak de kern van een praatplaat door toevoeging van interactieve elementen tot leven laten komen. In een praatplaat zit vaak veel informatie verwerkt. Door het toevoegen van animaties wordt een saaie “tektsplaat”, omgezet naar een dynamische plaat waar de bezoeker op eenvoudige wijze door heen kan klikken.

Gebruikersystemen

Project ColSensation

Geavanceerd login systeem… Sterke Zaak kan voor jouw bedrijf een login systeem ontwikkelen voor registratie van gebruikersdata. Dit doen we op een gebruikersvriendelijke, makkelijke en natuurlijk veilige manier. Zo heeft Sterke Zaak voor ColSensation een volledig gebruikersbeheersysteem gemaakt met daarbij een donatiemodule. Dit alles is aan elkaar gekoppeld, waardoor het beheren van de gegevens erg overzichtelijk wordt.

Vacature systeem

Project WeWorkz

WORK WITH TALENT! Dat doen ze bij WeWorkz. Sterke Zaak heeft een systeem ontwikkeld voor de weergave van vacatures. In dit systeem kan de uitzendkracht zich registeren en via een eigen WeWorkz-account eenvoudig op de diverse vacatures solliciteren. Zo word je CV automatisch meegestuurd waardoor je lekker vlot kunt solliciteren! Er zijn verschillende mogelijkheden om een website te vullen met behulp van een custommade ontwikkeld content module systeem. Op deze manier staan je teksten altijd goed op je website!

Mail systeem

Project van Sterke zaak

Ben jij op zoek naar een manier om mails vlot te versturen in een customized mailtemplate. Sterke Zaak heeft een systeem ontwikkeld waarmee je makkelijk adreslijsten kunt aanmaken, zodat je snel en eenvoudig mails kunt versturen in jouw huisstijl. Ook interesse in dit mailsysteem? Neem dan contact met ons op!

Ook toe aan een update van je systeem?

We helpen je graag verder om ook jouw website gebruiksvriendelijk en toegankelijk te maken met een oplossing op maat. Neem direct contact met ons op. Bekijk in het onderstaand overzicht wat we voor onze klanten hebben betekend.

sterk werk

Sterke zaak nodig?Bel, mail of whatsapp ons!Mail ons jouw zaak!