Creatie

Zelfs een geweldig concept kun je nog finaal om zeep helpen met een slechte creatie. De vormgeving, de kleuren, de beelden: ze bekrachtigen jouw verhaal en jouw idee. Creatie trekt de aandacht, nodigt uit, inspireert, moedigt aan en haalt over. Sterke zaak maakt jouw zaak sterk met krachtige creatie.

Grafisch ontwerp

Hoe verzin je elke keer iets origineels? Voor een brochure, een huisstijl, magazine, website. Door goed te luisteren. Want elk bedrijf is uniek. En elk idee. Elk mens ook. Dáár laten we ons door inspireren. Het zorgt elke keer weer voor ontwerpen waar we enorm trots op zijn.

Verpakkingsontwerp

Bij Sterke Zaak vinden we deze tak van sport misschien wel het allerleukst. Juist omdat het voor de echte specialisten is. Het vergt alles van je technisch inzicht (Hoe vouw je dat ontwerp? Hoe maak je het zo duurzaam mogelijk?) én van je creativiteit. Wij maken de verpakking die opvalt in het winkelschap. Die lekker maakt en verleidt. Die helemaal voldoet aan jouw regels. En die ervoor zorgt dat mensen jouw product pakken.

Ruimtelijk ontwerp

Je hoeft niet de grootste plek te hebben om op te vallen. Je hoeft zelfs niet persé erg op te vallen om goed te scoren. Het draait om wat je wil bereiken op tentoonstellingen, inspiratieruimtes, showrooms en beurzen. Precies daar passen wij het tentoonstellingsontwerp op aan. En dat is ook al een bijzonder specialisme. Want hier komen interieur en vormgeving samen. Van plattegrond naar interieur, van creatie naar volledige uitvoering. Niemand loopt zomaar aan ons ontwerp voorbij. En zeker niet de mensen die jij graag binnenhaalt.

 

Sterke zaak nodig?Bel, mail of whatsapp ons!Mail ons jouw zaak!