Concept

Alles begint met een goed idee. Maar een concept is meer dan dat. Een concept is een afgebakende oplossing voor jouw uitdaging. De vleugels waarop jij verderkomt. Je spreekt er je doelgroepen mee aan, het pakt de aandacht en het zet aan tot actie. Sterke Zaak is dol op concepten. Omdat we juist daarmee zo goed kunnen uitdragen waar jíj voor staat.

Naam en merkontwikkeling

Uren, dagen, weken, máánden. Je zou de eerste niet zijn die een eeuwigheid bezig is met het verzinnen van een goede bedrijfsnaam. Logisch, want het is ook heel belangrijk. Het weerspiegelt jouw visie en missie. Maar hoe kom je op een goede naam? Wat past er bij de cultuur van jouw bedrijf? Bij jou als ondernemer? Hoe ontwikkel je dat door naar een merk? Vlieg met ons mee en we geven je lucht.

Communicatie concepten

Wat is het verhaal van jouw bedrijf? Welke boodschap draag je uit? En voor welke doelgroepen eigenlijk? Daar kun je duizend keer over nadenken. Of gewoon één keer goed. Zodat je een basis hebt waarop je steeds verder kunt bouwen. Het haakje waar je alle uitingen aan vasthangt. Het communicatieconcept. Kost even tijd, bespaart veel tijd, levert enorm veel op. Zeker als wij het voor je maken.

Campagnes

Met een campagne breng je tijdelijk iets bijzonders onder de aandacht. Een verkoopactie, een nieuw product of dienst, een inhaker op de Kerst of een thema waar je mensen over wil informeren. Het leuke ervan is dat je met een campagne net wat meer uit de band kunt springen. Natuurlijk werken we vanuit je bestaande huisstijl. Maar met een creatieve twist zorgen we dat jouw campagnes altijd opvallen.

Sterke zaak nodig?Bel, mail of whatsapp ons!Mail ons jouw zaak!